Demos İletişim Bilgileri

RFS RF kablo, konnektor, splitter, tapper, omni anten, panel anten, Silva SM 360 LA pusula, Brunton SM 360 LA pusula, Geofennel S-Digit Mini Dijital Eğim Ölçer, Angle 360 Elektronik Eğim Ölçer, JDV Tel Sarma Tabancası, Grandway VLS 6A Fiberoptik Kablo Test Kalemi, Wetra ledli uçak ikaz lambaları, Luxsolar yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası

DEMOS
Tel: + 90 216 415 80 87
Fax: + 90 216 415 64 83
Web: www.demosmuhendislik.com

Demos Endüstriyel

Demos Endüstriyel
Demos Endüstriyel, baz istasyonu malzemelerinde uzman firma

RFS Türkiye Distribütörü, Demos

RFS Türkiye Distribütörü, Demos
RFS Türkiye Distribütörü, Demos

RF Drive Test - Drive Test RF Scanner

Drive Test RF Scanner Receiver - Network Planlama ve Kalite Kontrolü

"Drive Test RF Scanner Receiver"

SeeGull ® tarama alıcıları PCTEL'i, hücresel piyasada RF tarayıcılar için en önemli tedarikçi haline getirdi.

SeeGull tarayıcılar; temel başlangıç testleri, kabul testleri, rekabetçi kıyaslama, spektrum temizleme, sorun giderme ve ağ optimizasyonu da dahil olmak üzere iç ve sürücü testi uygulamaları için dünya çapında kullanılmaktadır.

SeeGull tarama alıcıları, ayarlamalar, sorunları giderme ve ticari kablosuz ağları genişletmek için gerekli yüksek kaliteli ve gerçek-dünya RF ölçümleri sağlar.

SeeGull® MX, IBflex ™, EXflex ™, ve EX Aile modelleri  ve SeeGull EXflex, PCTEL'in yenilikçi Pay-Per-Use lisans programı dahil olmak üzere lisans düzenlemelerini farklı müşteri özelliklerine ve değişik türdeki ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılabilir.

SeeGull tarama alıcıları büyük üçüncül sürücü test araçları tarafından desteklenmektedir.

SeeGull tarama alıcıları SeeHawk ® yazılımına kombin edilip PCTEL'in komple RAN Mobil Test Suite oluşturabilir.

SeeGull ® Avantajları
• Esnek Lisanslama Seçenekleri: Geleneksel satın alma seçeneklerine ek olarak, EXflex tarama alıcıları PCTEL yenilikçi Pay-Per-Use sistemi ile kullanılabilir.

• Yaygın Konuşlandırılmış Kablosuz Teknolojilere Destek: LTE (FDD ve TDD), WCDMA, TD-SCDMA, WiMAX, CDMA EV-DO, GSM, GSM-R, ve WiFi.

• Tam Set Ölçüm Yetenekleri: Anahtar ölçümler Top N pilotu, RSSI, Spektrum Analizi, TD-LTE LTE, Güç Analizi ve EPS ™ (Gelişmiş Güç Tarama) içerir.

• Kapalı ve Sürücü Testi Ölçümleri: Ağınızın yerleştirildiği ve RF yayılımının bulunduğu her yerde ölçüm.

• Ölçüm Hızı: Yüksek tarama hızları istatistiksel olarak önemli ve anlamlı verileri üretir.

• Dinamik Aralık: Yüksek dinamik aralık operatörleri, düşük-güç sinyallerini algılayıp doğru ölçüm sağlar. Hatta yüksek güç sinyallerin varlığında bile bu işlemi yapar.

• Ölçüm Hassasiyeti: Doğru veri, düşük yanlış pilot algılama oranı ile, mühendislerin doğru ağ ayarlamaları yapmasına yardımcı olur.

• Derinlemesine LTE Ölçüler: 20 MHz'e kadar tam kanal bant genişliği tarama, gerçek bir multi-mode MIMO yetenekleri, altbant ve kaynak blok ölçümleri, TD-LTE şasi yapılandırması, sinyal gücü ve kalitesini doğrulamak için tüm anten nakil bağlantı noktası için yol ölçümü.

• 3 Katman Ölçüler: Ağ yapılandırma verileri operatörlere cihaz bağlantılarını ve atlamalarını geliştirmek için olanak sağlar.

• GPS Holdover: Kapalı CDMA ölçümleri ve EV-DO şebekeleri için doğru zamanlama.

• Multi-Band, Multi-Teknoloji Desteği: SeeGull hızını ve doğruluğunu koruyarak çoklu teknolojileri ve bantları genelinde eşzamanlı ölçümü için modeller sağlar.

3G Network Performance / Performans Drive Test için de iletişime geçebilirsiniz.

"Demos Mühendislik"
Tel: + 90 216 415 80 87
Fax: + 90 216 415 64 83
Web: www.demosmuhendislik.com

Hiç yorum yok:

Wetra Uçak İkaz Lambaları

Uçak ikaz lambası
ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu) ve Türkiye Sivil Havacılık Genel müdürlüğü tarafından belirtilen teknik kriterlere uygun uçak ikaz lambası için bize ulaşabilirsiniz.

Wetra ve Luxsolar'ın düşük yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, ex-proof uçak ikaz lambaları için bizi arayın:

Telefon: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: demos@demosmuhendislik.com

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları
Wetra uçak ikaz armatürü, mania armatürü, uçak uyarı lambası, uçak ikaz Telefon: 0216 415 80 87 Fax: 0216 415 64 83

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri
Luxsolar ledli uçak ikaz lambası