Demos İletişim Bilgileri

RFS RF kablo, konnektor, splitter, tapper, omni anten, panel anten, Silva SM 360 LA pusula, Brunton SM 360 LA pusula, Geofennel S-Digit Mini Dijital Eğim Ölçer, Angle 360 Elektronik Eğim Ölçer, JDV Tel Sarma Tabancası, Grandway VLS 6A Fiberoptik Kablo Test Kalemi, Wetra ledli uçak ikaz lambaları, Luxsolar yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası

DEMOS
Tel: + 90 216 415 80 87
Fax: + 90 216 415 64 83
Web: www.demosmuhendislik.com

Demos Endüstriyel

Demos Endüstriyel
Demos Endüstriyel, baz istasyonu malzemelerinde uzman firma

RFS Türkiye Distribütörü, Demos

RFS Türkiye Distribütörü, Demos
RFS Türkiye Distribütörü, Demos

Winix hava temizleme cihazları artık Türkiye'de!

Güney Kore merkezli Winix firması, hava temizleme konusunda Uzak Doğu'da, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Avrupa'da en iyi müşteri memnuniyeti olan markalardan biridir.

Winix hava temizleme cihazı, dünyanın en iyisi Türkiye'de.

Winix, Tower QS modelinde, ses sistemleri konusunda dünya devi olan JBL ile işbirliği yapmış ve dahili JBL bluetooth hoparlör barındıran dünyadaki ilk ve tek hava temizleme cihazı olmuştur. Ayrıca ortamdaki hava kalitesini ölçerek, led indikatörleri ile hava kalitesi değerini kırmızı, turuncu ve mavi renk şeklinde göstermektedir.

Winix Zero+ hava temizleyici ise, cep telefonuna yüklenen bir mobil uygulama ile yönetilebilmektedir. Fan hızı, cihaza çocuk kilidi koyma, hangi saatlerde çalışıp çalışmayacağı gibi konularda yönetebilir. Ayrıca yine ortamın hava kalitesini ölçer ve mobil uygulama üzerinde günlük, haftalık ve aylık bazda grafiksel olarak durumu gösterir.

Winix hava temizleme cihazları ile ilgili web sayfamız aşağıda belirtilmiştir:


"Demos Mühendislik"
Tel: + 90 216 415 80 87

Hiç yorum yok:

Wetra Uçak İkaz Lambaları

Uçak ikaz lambası
ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu) ve Türkiye Sivil Havacılık Genel müdürlüğü tarafından belirtilen teknik kriterlere uygun uçak ikaz lambası için bize ulaşabilirsiniz.

Wetra ve Luxsolar'ın düşük yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, ex-proof uçak ikaz lambaları için bizi arayın:

Telefon: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: demos@demosmuhendislik.com

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları
Wetra uçak ikaz armatürü, mania armatürü, uçak uyarı lambası, uçak ikaz Telefon: 0216 415 80 87 Fax: 0216 415 64 83

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri
Luxsolar ledli uçak ikaz lambası