Demos İletişim Bilgileri

RFS RF kablo, konnektor, splitter, tapper, omni anten, panel anten, Silva SM 360 LA pusula, Brunton SM 360 LA pusula, Geofennel S-Digit Mini Dijital Eğim Ölçer, Angle 360 Elektronik Eğim Ölçer, JDV Tel Sarma Tabancası, Grandway VLS 6A Fiberoptik Kablo Test Kalemi, Wetra ledli uçak ikaz lambaları, Luxsolar yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası

DEMOS
Tel: + 90 216 415 80 87
Fax: + 90 216 415 64 83
Web: www.demosmuhendislik.com

Demos Endüstriyel

Demos Endüstriyel
Demos Endüstriyel, baz istasyonu malzemelerinde uzman firma

RFS Türkiye Distribütörü, Demos

RFS Türkiye Distribütörü, Demos
RFS Türkiye Distribütörü, Demos

Wetra Tekli Uçak İkaz Lambası / Hava Uyarı Cihazı

Wetra Tekli Uçak İkaz Lambası 

Uçak ikaz lambaları

Wetra ledli uçak ikaz lambaları, Uluslararası ve Türkiye Sivil Havacılık kurallarına / gereksinimlerine uygun olarak üretilmiştir. Yüksek binalar, kuleler, sanayi bacalarında kullanılması zorunlu olan uçak ikaz lambası sistemleri için uluslarası açından ICAO ve ulusal düzeyde SHGM yönetmelikleri esastır.
uçak ikaz lambaları
"Wetra Ledli Uçak İkaz Lambası"

uçak ikaz lambaları
"Wetra Ledli Uçak İkaz Lambası"

uçak ikaz lambası
"Wetra Ledli Uçak İkaz Lambası"



uçak ikaz lambası
"Wetra Ledli Uçak İkaz Lambası"




uçak ikaz lambaları
"Wetra Tekli Uçak İkaz Lambası"

Demos Endüstriyel Sis. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin tescilli markası olan Wetra uçak ikaz lambaları Türkiye'de yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun yanısıra Wetra uçak ikaz lambalarının Latin Amerika, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Avustralya gibi pazarlara da ihracatını gerçekleştirmekteyiz.

Wetra hava taşıtları ışıklı uyarı cihazları, her türlü yüksek bina, kule ve tesislerde, başta hava taşıtları olmak üzere tüm ikaz edilmesi gerekli durumlarda, yüksek kulelerde, enerji nakil hatları (yüksek gerilim) direklerde, monopol ve kafes kulelerde, yüksek yapılarda ve bayrak direklerinde kullanmak amaçlı tasarlanmıştır.

Uçak ikaz lambası sistemi ;  1 adet tek lambalı armatürden oluşmaktadır. Armatürler üzerinde bulunan mikro işlemci ve fotosel sensör sayesinde gece ve gündüz algılaması yapılır. Havanın kararmasıyla beraber sistem fotosel kontrollü olarak devreye girer, havanın aydınlanması ile otomatik olarak devreden çıkar. 

Voltaj seçenekleri: 12v dc - 24v dc - 48v dc - 110v ac - 220v ac

Wetra uçak ikaz lambaları özel olarak tasarlanmış ve DEMOS ENDÜSTRİYEL tarafından üretilmektedir. Isıl kaybı yok denecek kadar az olan, 100.000 saatlere varan aktif çalışma ömürlü led ışık kaynakları kullanıcıya büyük avantaj sağlar. Wetra uçak ikaz lambaları 5 yıl garantilidir.



Demos Endüstriyel 
İletişim Bilgileri
Tel: +90 216 415 80 87
Fax: +90 216 415 64 83
E-mail: demos@demosmuhendislik.com


"Demos Endüstriyel"
www.demosmuhendislik.com

Anahtar kelimeler: uçak ikaz lambası, hava taşıtları uyarı ışığı, wetra uçak ikaz lambası, gsm baz istasyonu kule ikaz lambası, tv/radyo sinyal verici ikaz lambası, bina ikaz lambası, gökdelen ikaz lambası

Hiç yorum yok:

Wetra Uçak İkaz Lambaları

Uçak ikaz lambası
ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu) ve Türkiye Sivil Havacılık Genel müdürlüğü tarafından belirtilen teknik kriterlere uygun uçak ikaz lambası için bize ulaşabilirsiniz.

Wetra ve Luxsolar'ın düşük yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası, ex-proof uçak ikaz lambaları için bizi arayın:

Telefon: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: demos@demosmuhendislik.com

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları
Wetra uçak ikaz armatürü, mania armatürü, uçak uyarı lambası, uçak ikaz Telefon: 0216 415 80 87 Fax: 0216 415 64 83

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri

ICAO Annex 14 mania yardımcı görselleri
Luxsolar ledli uçak ikaz lambası